Gerecycled kunststof tuintoepassingen

Wanneer U graag kiest voor degelijk en veilig materiaal dat geen onderhoud nodig heeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden duurzame en milieuvriendelijke oplossingen op maat in gerecycled kunststof. Het materiaal dat gebruikt wordt voor bijvoorbeeld het aanleggen van vlonders of hekwerken vervult een belangrijke rol voor de verhoging van sfeer, comfort, speel- en relaxmogelijkheden.

Het gerecycled kunststof van KLP® heeft de charme en verwerkbaarheid van hout. Zo laat KLP® zich eenvoudig en snel zagen, boren, schaven, spijkeren, nieten en schroeven. Het materiaal rot niet, is ijzersterk en gaat tientallen jaren mee. Na jaren zon, regen en vorst blijft KLP® kunststof constructief als nieuw. Het materiaal is simpel te reinigen en vraagt niet om een schilderbeurt. U bespaart hiermee niet alleen geld, maar ook tijd. In vergelijking tot hout is KLP® bovendien bijzonder veilig, want het materiaal splintert niet en is twee keer zo stroef, zelfs bij nat weer.

KLP® producten dragen bij aan een schoner milieu, want ze zijn gemaakt uit gerecycled materiaal, zijn niet geïmpregneerd en staan dus geen giftige stoffen af aan de omgeving. En KLP® is later altijd weer recyclebaar.

Zowel hoveniers, aannemers als particulieren kiezen om deze redenen voor KLP®. 

Bel 0515-443548 voor advies op maat!