Kunststof funderingsbalken van KLP ®

Kunststof funderingsbalken van KLP® zijn bedoeld voor lichte bouwwerken zoals bergingen en tuinhuisjes. De eenvoudig te plaatsen fundatieblokken bieden vele voordelen ten opzichte van de betonnen of houten alternatieven.

Door het uitgekiende ontwerp zijn de kunststof balken eenvoudig te verwerken. De naadloze aansluiting voorkomt na-stelwerk en geeft zowel aan de binnen- als de buitenzijde een strak uiterlijk. Door een combinatie van hoekstukken en rechte stukken zijn vele afmetingen te realiseren. De kunststof funderingsbalken laten zich bovendien bewerken als hout. Gevel-elementen of houten balken kunnen direct op de KLP® Fundatiebalken worden aangebracht met behulp van houtschroeven.

Arbo-omstandigheden worden steeds belangrijker op de bouwplaats. De risico's die het plaatsen van 40kg zware betonnen funderingsblokken met zich meebrengen, waren een belangrijke reden voor de ontwikkeling van de kunststof funderingsbalk. De KLP® Funderingsbalken wegen namelijk slechts 8 kg. Hierdoor kan één persoon zonder grote hulpmiddelen een fundering plaatsen. Met deze kunststof fundering bespaart u tijd en materiaal én u spaart uw gezondheid.

De funderingsbalken zijn reeds leverbaar in drie types. Deze types zijn aan elkaar te koppelen, zodat u de fundering naar wens kunt samenstellen. De fundatiebalken kunnen, indien nodig, afgekort worden om de juiste fundatie afmetingen te verkrijgen.

Neem voor meer informatie over mogelijkheden en toepassingen contact met ons op via 0515 - 443548.