Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn sinds 1999 gevestigd in Hommerts aan de Jeltewei 246 met een recentelijk opnieuw ingericht showtuin.

Met onze jonge en dynamische teamgeest staan wij graag voor u klaar, met name met de juiste praktische achtergrond over alle producten en juist vanuit het klantgerichte denken kunnen wij ons onderscheiden in deze markt.

Wij zijn dealer van KLP® innovatieve kunststof producten die passen in een huidige en toekomstige groene en een duurzame leefomgeving. Naast ons standaard aanbod, namelijk kunststof palen en kunststof planken, leveren wij onder andere ook kunststof damwanden, beschoeiingen, steigers, vlonders en ecorasters die gemaakt zijn uit gerecycled grondstoffen. 

Wij leveren deze producten in heel Nederland (met uitzondering van de eilanden/milieuzones). KLP® is de merknaam voor deze producten uit gerecycled kunststof. Het staat voor Kunststof Lankhorst Product en is een standaard voor kwaliteit. Het materiaal rot en splintert niet, gaat tientallen jaren mee en is onderhoudsvrij. Elk KLP® product is aan het einde van de levensduur opnieuw te verwerken. Zo is de recycling cirkel weer rond.KLP® producten dragen bij aan een schoner milieu, want ze zijn gemaakt uit gerecycled materiaal, zijn niet geïmpregneerd en staan dus geen giftige stoffen af aan de omgeving. Bovendien is kunststof KLP® later altijd weer recyclebaar.

Wij besteden veel aandacht aan veiligheid, milieu en kwaliteit voor mens, omgeving en product. Doel is het voortdurend verbeteren van de organisatie en de dienstverlening volgens het principe van duurzaam ondernemen. Zodat u als afnemer ook mee doet in verantwoord ondernemerschap. Lankhorst (fabrikant) en wij de dealer hebben uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd van productieprocessen, materiaalsamenstellingen en met name op toepassingsgebieden. Hierdoor kunnen wij het laatste stap van dit gehele proces, van concept tot en met realisatie, vlekkeloos voor u uitvoeren.

We bedienen met de verkoop hiermee onder andere: Particulieren, zzp-ers, hoveniersbedrijven, grond en weg- en waterbouw, gemeentes, provincies , bouwbedrijven, en overige toeleveranciers in de industrie.