Straatmeubilair

Straatmeubilair van KLP® kunststof is duurzaam en vergt geen onderhoud. U heeft ons straatmeubilair bewust of onbewust vast al eens gezien in het straatbeeld. Als kunststof diamantkoppaal, kunststof picknicktafel, kunststof bank of als materiaal voor speeltoestellen, waarop kinderen veilig kunnen spelen. In ons assortiment vindt u kunststof banken met of zonder rugleuning, tweebanks-picknicksets en vierbanks-picknicksets. Onze kunststof picknicktafels zijn met of zonder verankering verkrijgbaar.

Voor een goede belastbaarheid zijn de kunststof bankplanken voorzien van een stalen verstevigingsstrip. De bankplanken en tafelbladen zijn in bruin en zwart leverbaar. De kleur van de frames is zwart. Het door-en-door gekleurde materiaal is vorst- en UV- bestendig en gaat tientallen jaren mee.

Het straatmeubilair past perfect in landschap, natuurgebied, bos, stad of park. KLP® is de merknaam voor deze producten uit gerecycled kunststof. Het staat voor Kunststof Lankhorst Product en is een standaard voor kwaliteit.